/ Työntekijäjärjestelmä

Lahjakortin hakutoiminnot, veloitus ja muokkaus

Voit hakea olemassa olevaa lahjakorttia, kirjata lahjakorttiin veloituksen ja muokata lahjakortin tietoja Lahjakortit-välilehdellä.

Hakutoiminnot

Voit hakea lahjakortteja asiakkaan nimellä tai lahjakortin tunnisteella. Lisäksi voit suodattaa hakua näyttämään myös vanhentuneet ja käytetyt kortit.

Vinkkinä: Asiakkaan lahjakortteja voi hakea myös asiakasrekisterin kautta klikkaamalla asiakaskortilta sinistä Näytä lahjakortit -painiketta.

Veloitus

Lahjakortin voi merkata osittain tai kokonaan käytetyksi klikkaamalla lahjakortin tietorivin lopun toiminnoista Veloita. Samasta paikasta näet myös lahjakorttiin tehdyt aiemmat veloitukset.

Kun veloitettava summa on tallennettu, lahjakortin saldo päivittyy ja lahjakortti merkataan käytetyksi, jos veloitus vastaa koko sen summaa.

Muokkaus

Lahjakortin tietoja, tuotetta lukuun ottamatta, voi tarvittaessa muokata jälkikäteen. Samasta paikasta voit myös poistaa lahjakortin kokonaan, jonka jälkeen sitä ei voi enää käyttää.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli apua! Jos tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä tukeen osoitteessa info@gifti.fi, autamme mielellämme.