/ Kauppa

Lahjakorttien alennukset ja kampanjakoodit

Voit lisätä lahjakorteille kauppaasi alennuksen joko kaikille asiakkaille tai ainoastaan kampanjakoodilla. Alennus voi olla joko prosentuaalinen tai kiinteä summa ja sen voi kohdistaa joko kaikille tuotteille tai vain tietylle valikoimalle tuotteita.

Alennuksen luonti

Uuden alennuksen voi tehdä Giftissä päävalikon alennukset -sivulla.

esimerkkiale

Huomioita

Nimi ja kuvaus -kenttien tarkoitus on olla sisäisesti informatiivisia ja ne eivät näy asiakkaille mitenkään. Jos haluat kertoa asiakkaillesi voimassaolevista kampanjoista tai alennuksista, voit lisätä kauppaasi huomiotekstin. Katso ohjeet täältä.

Jos haluat luoda alennuksen, joka on voimassa vain yhden päivän ajan, aseta alkamis- ja päättymispäivämäärä samaksi päiväksi.

Miten alennukset näkyvät kaupassa?

Jos olet lisännyt alennuksen joka on voimassa kaikille, ilmestyy alennettujen tuotteiden ympärille lahjakorttikauppaan koristenauha, jossa mainitaan alennuksen suuruus. Uusi alennettu hinta merkitään myös tavallisen hinnan alle.

Voit tämän lisäksi myös lisätä kauppaasi huomiotekstin jossa kerrot lisää voimassaolevasta kampanjasta tai alennuksesta, katso ohjeet täältä.

shopribbon

Jos alennuksesi taas on voimassa ainoastaan kampanjakoodilla, voi koodin täyttää toimitustietojen yhteydessä. Alenettu hinta päivittyy ostoskoriin kun syötetty koodi hyväksytään.

codeinput

Miten alennukset näkyvät minulle?

Näet kaikki voimassa olevat alennukset päävalikon alennukset -sivulta. Tämän lisäksi, jos olet lisäämässä uutta lahjakorttia lahjakortit -sivulla, näet myös ilmoituksen jos valitulla tuotteella on lahjakorttikaupassa voimassa oleva alennus.

notediscount

Toivottavasti tästä ohjeesta oli teille apua, jos tarvitsette lisätietoja tai apua niin olkaa yhteydessä tukeen osoittessa info@gifti.fi, autamme mielellämme!