/ Kauppa

Lahjakorttien alennukset ja kampanjakoodit

Voit lisätä kauppaasi lahjakorteille alennuksen, joko kaikille asiakkaille tai ainoastaan kampanjakoodilla. Alennus voi olla prosentuaalinen tai kiinteä summa ja sen voi kohdistaa kaikille tuotteille tai vain tietylle valikoimalle tuotteita.

Alennuksen luonti

Uuden alennuksen voi tehdä Giftissä päävalikon Alennukset-sivulla.

Huomioita

Nimi ja Kuvaus -kentät ovat sisäisesti informatiivisia ja ne eivät näy asiakkaille. Jos haluat luoda alennuksen, joka on voimassa vain yhden päivän ajan, aseta alkamis- ja päättymispäivämäärä samaksi päiväksi.

Miten alennukset näkyvät kaupassa?

Jos olet lisännyt kaikille voimassaolevan alennuksen, ilmestyy alennettujen tuotteiden ympärille lahjakorttikauppaan koristenauha, jossa mainitaan alennuksen suuruus. Uusi alennettu hinta merkitään tavallisen hinnan alle.

Jos alennuksesi on voimassa ainoastaan kampanjakoodilla, voi koodin täyttää toimitustietojen yhteydessä. Alennettu hinta päivittyy ostoskoriin, kun syötetty koodi hyväksytään.

Voit halutessasi lisätä kauppaasi huomiotekstin, jossa kerrot lisää voimassaolevasta kampanjasta tai alennuksesta. Katso ohjeet täältä.

Miten alennukset näkyvät minulle?

Näet kaikki voimassa olevat alennukset päävalikon Alennukset-sivulta. Lahjakortit-sivulla uutta lahjakorttia lisättäessä näet ilmoituksen, jos valitulla tuotteella on lahjakorttikaupassa voimassaoleva alennus.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli apua! Jos tarvitset lisätietoja, niin olethan yhteydessä tukeen osoittessa info@gifti.fi, autamme mielellämme.