/ Getting Started

Lahjakorttikaupan käyttöönotto

Käymme tässä ohjeessa läpi miten otat käyttöön Gifti -lahjakorttikaupan.

Kun olet luonut Gifti-tilin, tämä ruutu tulee ensimmäisenä näkyviin. Kuten kuvasta näet, kauppasi linkki löytyy jo ensimmäiseltä riviltä mutta käyttövalmis kauppa vaatii kuitenkin tuotteita ja maksusopimuksen.

Tuotteiden lisäys

Aloita siis kaupan käyttöönotto lisäämällä myytävät lahjakortit eli tuotteet, tuotteiden lisäys onnistuu painamalla vasemmasta valikosta Tuotteet -kohtaa.

Tältä tuotteet -sivu näyttää, voit lisätä tänne kaikki myytävät lahjakortit haluamasi tuoteryhmien alle.

Voit määrittää tuotteille nimen, kuvauksen, hinnan ja kategorian. Tuotekuvaus tulee näkyviin myös kaupan puolelle.

Maksusopimus

Kun olet saanut lisättyä tuotteita, tarvitset vielä maksusopimuksen jotta voit ruveta myymään lahjakortteja asiakkaillesi. Saat tehtyä maksusopimuksen asetukset -> maksupalvelut -kohdasta. Tästä ei koidu lisäkuluja, vaan maksusopimuksen kulut on sisällytetty Giftin kuluihin. Katso maksusopimuksen tekemisen ohjeet täältä.

Kaupan julkaisu

Olet lisännyt tuotteita ja tehnyt maksusopimuksen, seuraavaksi kannattaakin lisätä kotisivuillenne näkyvälle paikalle linkki lahjakorttikauppaan, niin asiakkaat löytävät kauppaasi ostamaan lahjakortteja. Voit myös mainostaa kauppasi julkaisua sosiaalisessa mediassa kuten Facebook/Twitter.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli teille apua, jos tarvitsette lisätietoja tai apua niin olkaa yhteydessä tukeen info@gifti.fi, autamme mielellämme!