/ Kauppa

Lahjakorttien manuaalinen postitus

Jos haluat hoitaa lahjakorttien postituksen itse, voit vaihtaa postituksen manuaaliseksi ja postittaa ostetut lahjakortit aina itse.

Käyttöönotto

Tarvitset peruspaketin ennen kuin voit ottaa manuaalisen postituksen käyttöön.

Saat manuaalisen postituksen päälle kun menet postitettavat -sivulle ja painat ota manuaalinen postitus käyttöön -nappia.

Postitettavien korttien hallinta

Kun asiakas ostaa postitettavan kortin, saat siitä sähköpostilla ilmoituksen.

Voit hallita postitettavia lahjakorttejasi postitettavat -sivulla. Tällä sivulla voit myös määritellä hintoihin lisättävän postituskulun, joka näkyy asiakkaille kauppasivulla.

Voit merkata postitetut kortit postitetuksi klikkaamalla ensin kyseisen lahjakortin riviä taulukossa, jolloin postituksen käsittelyikkuna aukeaa.

Postituksen käsittely

Jos postitat esim. valmiiksi numeroituja lahjakortteja, kirjaa kortin tunniste "oma tunniset" -kohtaan, jolloin kortin voi helposti hakea kyseisellä tunnisteella käytön yhteydessä.

Kun olet valmis, klikkaa merkitse postitetuksi jolloin kortin tila vaihtuu postitetuksi. Voit tarkistaa lahjakorttien tilan lahjakortit -sivulta.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli teille apua, jos tarvitsette lisätietoja tai apua niin olkaa yhteydessä tukeen osoittessa info@gifti.fi, autamme mielellämme!