/ Kauppa

Lahjakorttien manuaalinen postitus

Jos haluat hoitaa lahjakorttien postituksen, voit vaihtaa postituksen manuaaliseksi ja postittaa ostetut lahjakortit aina itse. Postitettavien korttien hallinta ja postituksen käsittely onnistuu omalta Gifti-tililtä.

Huomioithan, että toiminto on saatavilla vain pro-paketissa.

Käyttöönotto

Saat manuaalisen postituksen päälle Postitettavat -sivulta klikkaamalla Ota manuaalinen postitus käyttöön -painiketta.

Postitettavien korttien hallinta

Kun asiakas ostaa postitettavan kortin, saat siitä sähköpostilla ilmoituksen. Voit hallita postitettavia lahjakorttejasi Postitettavat -sivulla. Tällä sivulla voit myös määritellä hintoihin lisättävän postituskulun, joka näkyy asiakkaille kauppasivulla.

Voit merkata postitetut kortit postitetuksi klikkaamalla ensin kyseisen lahjakortin riviä taulukossa, jolloin postituksen käsittelyikkuna aukeaa.

Postituksen käsittely

Jos postitat esimerkiksi valmiiksi numeroituja lahjakortteja, kirjaa kortin tunniste "Oma tunniste" -kohtaan, jolloin kortin voi helposti hakea kyseisellä tunnisteella käytön yhteydessä.

Kun olet valmis, klikkaa Merkitse postitetuksi, jolloin kortin tila vaihtuu postitetuksi. Voit tarkistaa lahjakorttien tilan Lahjakortit -sivulta.

Toivottavasti tästä ohjeesta oli apua! Jos tarvitset lisätietoja, olethan yhteydessä tukeen osoittessa info@gifti.fi, autamme mielellämme.